Can't save my settings

13 years 7 months ago #7697 by nuMarc
Hey all...

Hum? I have a strange problem with my CB (don't know if its a bug). I made some new feelds in my CB. Some of them are required, some of them are not.

Everything works fine. The custom feelds are shown on the register-page and also if I try to edit my profile. But now, theres a problem. If I try to change some content within the feelds... e.g.

Location: New York

I want to change it to...

Location: Miami

...and press save, the following message is shown:

Your settings are saved.

But when I go back to my profile, I still have New York in my locations-feeld?! I've got this problem with all other feelds as well.

Any suggestions?

Kind regards from Switzerland :woohoo:

Not enough cash for a sig :-(
13 years 6 months ago #8860 by beat
Strange.... Please create an admin user for me on your site, and PM me site url, username and password so i can test and check.

Best Regards, also from Switzerland :D

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
13 years 6 months ago #8993 by obnoxio
i am also having this exact same issue and punding my head on the desk trying to figure it out

::edit::
i found the problem to be related to the geocoder plug-in..once i deleted it...
and all appears to be normal again

if we have the problem any furhter, we shall update as needed

Post edited by: obnoxio, at: 2006/03/25 08:58
13 years 6 months ago #9016 by beat
ok. thanks for feedbacks (nuMarc also pmed me that after re-installing rc2 all was fine again). Closing that as non-bug.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
13 years 5 months ago #10521 by djtriptoy
I have this same issue, I have an orientation field which I added later after I created my account. Now when I go into my profile and edit it, it doesnt display on my profile, although new members are able to set it. whatsup?

If it helps, the field is set to required.
13 years 5 months ago #10523 by djtriptoy
I also noticed that I get this error when trying to edit my profile in the backend through the CB User Config.


DB function failed with error number 1054

Unknown column 'sbviewtype' in 'field list' SQL=UPDATE jos_comprofiler SET `cb_sex`='Male',`cb_status`='Single',`cb_aboutme`='Industrial/Electronic Musician, DJ, Artist, Poet.',`cb_interests`='Music, Sex, Technology, Clubs, Alcohol',`cb_website`='www.TripToy.net',`sbviewtype`='',`sbordering`='',`sbsignature`='',`cb_MSN`='',`cb_ICQ`='',`cb_sexualorientation`='Straight',`cb_AIM`='djtriptoy',`cb_Yahoo`='',`user_id`='62',`firstname`='',`middlename`='',`lastname`='',`approved`='1',`confirmed`='1' WHERE id='62'
SQL =

UPDATE jos_comprofiler SET `cb_sex`='Male',`cb_status`='Single',`cb_aboutme`='Industrial/Electronic Musician, DJ, Artist, Poet.',`cb_interests`='Music, Sex, Technology, Clubs, Alcohol',`cb_website`='www.TripToy.net',`sbviewtype`='',`sbordering`='',`sbsignature`='',`cb_MSN`='',`cb_ICQ`='',`cb_sexualorientation`='Straight',`cb_AIM`='djtriptoy',`cb_Yahoo`='',`user_id`='62',`firstname`='',`middlename`='',`lastname`='',`approved`='1',`confirmed`='1' WHERE id='62'
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.415 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn