cb_icons not showed

9 years 9 months ago #142931 by jojo12
cb_icons not showed was created by jojo12

Confirmed bug, should be fixed for next release. Just a minor CSS issue.


when it's solved, and it's a minor bug, then it should be possible how to fix it or to say about when the next release will come (there are a lot of hits showing that a lot of people want, that's quickly fixed. Thank you.
;)

Please Log in to join the conversation.

9 years 9 months ago #143011 by krileon
Replied by krileon on topic Re:cb_icons not showed
We're preparing new releases of various projects, this is on the list as well. 1 thing at a time. ;)


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.430 seconds

Facebook Twitter LinkedIn