Payment button with Auth.net does nothing

10 years 9 months ago #113184 by tlawson84005
Payment button with Auth.net does nothing was created by tlawson84005
I am having a sporadic problem with the Authorize.net module. Here's what's going on.

1. User goes through the registration process and is taken to the screen to enter their credit card information.

2. The screen looks strange and not all the graphics are downloaded.

3. They click on the Payment button and nothing happens.
4. If they try it with PayPal it works fine.
5. If I take their credit card information and place the order on my computer, it works fine.

This has happened with multiple clients. I'm wondering if there is a possible security setting on their browser not letting the page download correctly.

I wasn't at my office at the time, so I don't know if it was throwing an error in the logs. But it's not throwing an error on the screen. It just doesn't do anything.

I remoted into one machine (GoToMeeting) and verified that it wasn't working. Unfortunately, I didn't think to check the logs at that time.

Has anyone else seen this problem or have any idea how to fix it?

Thanks.

Please Log in to join the conversation.

10 years 9 months ago #113199 by krileon
Replied by krileon on topic Re:Payment button with Auth.net does nothing
Sounds like the server your site is on is dropping the connection mid-page load. Please when possible check your error log. More information is needed; review help us help you in my signature.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.412 seconds

Facebook Twitter LinkedIn