[SOLVED] Problem with tooltips in Firefox

9 years 7 months ago #127238 by Jimbo1985
Hi, I have a problem with tooltips in Firefox. When scrolling over a text field or the blue "info" icon. The tooltips are shown only in the upper left corner of the site. When I do the same in IE the tooltip comes up next to the mouse arrow.

Is this a known error?

I use 1.2.2 CB with 1.5.15 Joomla

Post edited by: krileon, at: 2010/12/29 20:50
9 years 7 months ago #127254 by nant
Jimbo1985 wrote:

Hi, I have a problem with tooltips in Firefox. When scrolling over a text field or the blue "info" icon. The tooltips are shown only in the upper left corner of the site. When I do the same in IE the tooltip comes up next to the mouse arrow.

Is this a known error?

I use 1.2.2 CB with 1.5.15 Joomla


Please try same experiment with Joomla default template.
9 years 6 months ago #127379 by Jimbo1985
I tried with Joomla default template. But same behaviour.
9 years 5 months ago #132598 by CodeFlatter
i have the same problem with all default templates, but only firefox. if no user is logged on and guests goes to "registration page" - tooltip positions are correctly displayed (firefox and ie). but not if a user logged on and change the user profile.

CB 1.2.2
Joomla! 1.5.15
Win7
Firefox 3.6.3
9 years 5 months ago #132610 by nant
Jimbo1985 wrote:

I tried with Joomla default template. But same behaviour.


URL?
8 years 9 months ago #149448 by STUCKSHUTTER
I seem to have the identical problems with showing the "I" tooltip also. Works in backend, not frontend. The other tooltips like "required" work fine.

Running php 5.2.4 Joomla 1.5.22 MySQL 5.1.52 CB 1.3.1

Any solution to this issue, it seems to periodically reappear...

Thank for any help, CB has really helped control my user managed information and this is sort of the last little thing to get working perfectly.

Best regards,
Stuckshutter

Post edited by: STUCKSHUTTER, at: 2010/12/26 19:16
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.396 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn