No 'choose image' button showing for profile image upload - members

6 days 12 hours ago - 6 days 12 hours ago #308492 by Andybeef
Hi, I cannot figure any way to get the 'choose image' button to show. I seem to have everything figured but this.

I have no moderation on and have checked settings in the backend of CB.

I was able to do it as a super admin in the actual backend of CB, I tested it by selecting a user and it put it in this folder: images/comprofiler/

The front end user page on registration or profile edit has no ability to select the image though.

Any help would be great.

Screenshot here:

Attached is a screenshot:


Thanks!
Attachments:
6 days 11 hours ago #308506 by krileon
Ensure you've the latest build installed which is 2.2.1+build.2018.11.01.17.21.41.e3e5bf527. If issue persists switch to default Joomla protostar template, clear Joomla cache, then retry to see if your template maybe causing issues.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
6 days 9 hours ago #308511 by Andybeef
Thanks for the reply!

Updated to latest build. Still no luck. I have noticed now that my profile titles have gone smaller now. I'm assuming there's a way to increase the size, maybe it's a CSS job.
5 days 11 hours ago #308520 by krileon
See the below regarding small font sizes.

www.joomlapolis.com/forum/6-news-and-publicity/239316-community-builder-2-2-bootstrap-4-release?start=6#305472

Switch to default Joomla protostar template, clear Joomla cache, then retry to see if your issue persists to rule out template conflict.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.405 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn