[SOLVED] MyCommunity Template Problem in IE9

10 years 6 months ago - 10 years 5 months ago #167911 by kambui123
Hi Support:
My client's site: www.itizwhutitiz.com/joomla/ looks odd in IE9. The middle column starts very low on the page. You have to scroll down to see anything. Any suggestions? Everything is fine in IE8 and Firefox. Any assistance would be greatly appreciated. By the way the client loves the template.

Please Log in to join the conversation.

10 years 6 months ago #167959 by krileon
Replied by krileon on topic Re: MyCommunity Template Problem in IE9
Please ensure you're using the latest release of MyCommunity. If already are please make the below change.

IN: /templates/mycommunity/index.php
ON: Line 58
FROM:
#content { float:left; width: 99.8%!important; width: auto; }
TO:
#content { float:left; width: 99.7%!important; width: auto; }

Confirmed the above should display appropriately in IE9. If still not displaying properly try setting width: auto !important; instead.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

10 years 6 months ago #167992 by kambui123
Replied by kambui123 on topic Re: MyCommunity Template Problem in IE9
Worked perfectly! Thank you for your quick response...;)

Please Log in to join the conversation.

10 years 6 months ago #167997 by kambui123
Replied by kambui123 on topic Re: MyCommunity Template Problem in IE9
Bad News!:( It didn't work in IE9. It worked in IE8. I changed the code to auto as well and it's still doing the same thing. Do you have any other suggestions?

Please Log in to join the conversation.

10 years 6 months ago #168061 by krileon
Replied by krileon on topic Re: MyCommunity Template Problem in IE9

Do you have any other suggestions?

Just dial back the width until it works. For example try 99.6, 99.5, etc... Using the developer tools and inline editing was able to confirm the below appeared to function.
#content { float:left; width: auto!important; width: auto; }

OR
#content { float:left; width: 99.7%!important; width: auto; }

Beyond this am unsure what more to suggest.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

10 years 6 months ago #168116 by kambui123
Replied by kambui123 on topic Re: MyCommunity Template Problem in IE9
Are you sure that is the right line in the code to change? Even when I change the width to say 50% I don't see a change in the alignment in the middle column. It seems like the width should change regardless. Please let me know after you double check on your end. Thanks.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.173 seconds

Facebook Twitter LinkedIn