Image Issue

4 weeks 18 hours ago #320593 by stough
Image Issue was created by stough
I am trying to add images both as a super user & as a registered member - the error message says that I am not authorized to do this - please help!!!!

Please Log in to join the conversation.

3 weeks 6 days ago #320607 by krileon
Replied by krileon on topic Image Issue
Please provide the full error message it's showing. If the error message is a giant white page then it's probably the servers mod_security rules blocking it and you'd need to contact your host.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

3 weeks 6 days ago #320617 by stough
Replied by stough on topic Image Issue
Here is the error message - I have 2 super user accounts - both of them are rejected with this message

Forbidden
You don't have permission to access this resource.

Please Log in to join the conversation.

3 weeks 5 days ago #320628 by krileon
Replied by krileon on topic Image Issue
That's a mod_security issue. So server security is blocking the upload. You'll need to open a hosting ticket for that.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: stough

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.397 seconds