opening pictures are opening up strangely

2 months 19 hours ago - 2 months 19 hours ago #326517 by qneal78710
Replied by qneal78710 on topic opening pictures are opening up strangely
I just uploaded another picture to my album and the same problem is happening. I've upgraded to the later version today. Do you need account access to view the website?

Look at the screenshot, this was done just 2 minutes ago
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

2 months 14 hours ago #326518 by qneal78710
Replied by qneal78710 on topic opening pictures are opening up strangely
I created a new user and added a gallery and still the pictures are offscreen.

Please Log in to join the conversation.

2 months 55 minutes ago #326522 by krileon
Replied by krileon on topic opening pictures are opening up strangely
Seams to be working perfectly fine for me now that it was fixed in latest build release of CB Gallery. Please PM backend super user login credentials and will take a look.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

1 month 3 weeks ago #326557 by krileon
Replied by krileon on topic opening pictures are opening up strangely
Have reviewed your install. The issue persisted as it seams you may have forgotten to install latest CB Gallery. I've went ahead and installed it for you and confirmed it's working fine on your site now.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.173 seconds

Facebook Twitter LinkedIn