[SOLVED] #cbtabpanexx - better name, like the name of the tab?

1 month 2 days ago - 1 month 2 days ago #306879 by Andromeda57
Hello guys,

it is very very nice, that we can just add "#cdbtabpancexx" to the url of a user profile to directly go to the wanted tab.

But is it possible to add #nameofthetab instead of #cdbtabpancexx? We tried to insert just the name of the tab from the frontend, but this didn't work. Anything we can do?

Thank you.

Regards
1 month 2 days ago #306880 by krileon
Add &tab=TAB_NAME to the URL. It also works with &tab=TAB_ID. Either will select the tab specified. This works in profile edit as well.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
1 month 2 days ago #306881 by Andromeda57
Hello,

thanks for your fast answer. We tested with "&tab=TAB_NAME", but if a public user wants to open the url, then he gets error message, that he has to login to edit the profile? And if a logged in user wants to open the tab of his own profile he just gets the first tab?
1 month 2 days ago #306884 by krileon
You need to use & or ? depending on what's already in the URL. If there's no other parameters in the URL use ?tab=TAB_NAME.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
1 month 2 days ago #306885 by Andromeda57
Thanks for your fast help, it is working well with "?tab=TAB_NAME"
:)
Topic can be closed as solved. :)
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.388 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn