[Joomla1.5.1]Avatar will upload, but will not show

15 years 7 months ago #28177 by gonza
Replied by gonza on topic Re:Avatar will upload, but will not show
Ingles (traductor online)
It looks.. I believe that a plugin of the Community exists Builder for joomlaboard but you have to seek it... I find not it.. for but security ask him an administrator :)

Español
mira.. creo que existe un plugin del Community Builder para joomlaboard pero tienes que buscarlo... yo no lo encontre.. para mas seguridad preguntale a un administrador :)

Please Log in to join the conversation.

15 years 2 months ago #39091 by Robbban
Replied by Robbban on topic Re:Avatar will upload, but will not show
Having the same problem, but I don't have any other third party modules installed. And there is only one "avatar" field in the database.

The avatar shows up correctly in the memberlist but not in the profile nor on "random users".

The URL to the IMAGE on the profile is:
xxx.xxx/index.php?Itemid=1&option=com_content

The URL to the THUMBNAIL on the memberlist is:
xxx.xxx/images/comprofiler/tn62_4667fe1fbd9ae.jpg

Going to have a look at the sourcecode to see what's wrong since noone else have found a solution (found many threads with the same problem).

Robert

Please Log in to join the conversation.

15 years 2 months ago #39093 by Robbban
Replied by Robbban on topic Re:Avatar will upload, but will not show
OK... When uploading the avatar the following URL is POST sent to:

<form action='component/comprofiler?task=userAvatar' method='post' name='adminForm' enctype='multipart/form-data'>

The URL in the browser-windows says:
xxx.xxx/component/comprofiler?task=userProfile&user=62

That would post to:

xxx.xxx/component/component/comprofiler?task=userProfile&user=62

Witch it does and an error is recived... The avatar is uploaded though... But only the thumb visible since the profile avatar is not linked anywere (see post below).

Please Log in to join the conversation.

14 years 11 months ago #45315 by curt
Replied by curt on topic Re:Avatar will upload, but will not show
www.joomlapolis.com/components/com_joomlaboard/uploaded/images/CommunityBuilderProfile.gif[/img] I'm having similar problem.

I just installed Joomla 1.5RC2 and CB 1.1. I haven't installed any other extension.

The profile image (avatar) uploads successfully and appears on the User List, but not on the profile. See the red x on the attached image.



The URL of the avatar (denoted by the red x) is index.php?option=com_comprofiler&task=usersList+&Itemid=54

How do we fix this bug?

Post edited by: curt, at: 2007/09/09 05:42
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

14 years 7 months ago #54042 by loplo
Replied by loplo on topic Re:Avatar will upload, but will not show
same problem here with joomla 1.5 RC4
i've checked, no avatar in jos_users

Post edited by: loplo, at: 2008/01/10 22:12

Please Log in to join the conversation.

14 years 7 months ago #54063 by nant

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.191 seconds

Facebook Twitter LinkedIn