java script error when uploading

14 years 3 months ago #15139 by bzn
in IE i get a javascript error, when i upload a file:

Line: 231
Char: 1
Error: Object expected
Code: 0

is there any way to fix this issue?

________________________________________
I'm running Joomla v1.5.5 and CB v1.1

Please Log in to join the conversation.

14 years 3 months ago #15140 by nant
Replied by nant on topic Re:java script error when uploading
I don't see an error in the code.
please post a url with a test account.
Also please try with firefox and see what the javascript console shows.

Please Log in to join the conversation.

14 years 3 months ago #15141 by bzn
Replied by bzn on topic Re:java script error when uploading
the FF JavaScript Console shows this:


Error: showCBTab is not defined
Source File: htt://www.mydomain.com/index.php?option=com_comprofiler&task=userProfile&Itemid=33&tab=getprofilegallerytab
Line: 240

furthermore the arrow showing to the top is not shown in IE (the one that is shown after clicking to add a file)

i will send you a testaccount via pm

________________________________________
I'm running Joomla v1.5.5 and CB v1.1

Please Log in to join the conversation.

14 years 3 months ago #15161 by nant
Replied by nant on topic Re:java script error when uploading
yeah its failing in CB.

I assume you have 1.0 stable installed.
The installation has probably failed somewhere because if this was a bug it would be seen by someone else by now.

Please Log in to join the conversation.

14 years 3 months ago #15200 by bzn
Replied by bzn on topic Re:java script error when uploading
OK, I found the problem:

the IE javascript error only occurs when you set the "Display Type" from "tab" to "div" (admin: components - community builder - tab management - _pg_ProfileGallery )


before I found that, I tried the following:
-uninstall CB
-reinstall CB (and therefore reinstall the gallery plugin)
this was not the reason, but it caused another problem, I had double entries for the gallery in the tab management


I would like to use the display type "div", do you have any idea how to fix the javascript problem?

________________________________________
I'm running Joomla v1.5.5 and CB v1.1

Please Log in to join the conversation.

14 years 3 months ago #15203 by nant
Replied by nant on topic Re:java script error when uploading
Tried the same settings on this site (check it out) and see no javascript problems.

Please confirm you are running CB 1.0 stable!

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.423 seconds

Facebook Twitter LinkedIn