Problem with _UE_REJECT_IMAGE

10 years 3 days ago #105556 by eurnie
Hello,
I installed Kunena 1.5.4 and CB 1.2.1, and I use dutch language files on both components.

Above the tabs of some of our user profiles when they have posted an image, I get this message:

Notice: Use of undefined constant _UE_REJECT_IMAGE - assumed '_UE_REJECT_IMAGE' in /var/www/html/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbmenu/cb.menu.php on line 1215

Does someone knows what this problem can be, and how it can be resolved?


Thanks,
10 years 3 days ago #105561 by Rapunzl
It means your language file has not defined '_UE_REJECT_IMAGE'. See the sticky post in CB 1.2.1 Language section of the forum and your documentation for information on modifying your language files.

Post edited by: Rapunzl, at: 2009/07/20 23:06

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
10 years 3 days ago #105563 by eurnie
Thnx Rapunzl... I found the problem. The translationfile contains a mistake it defines _UE_REJECT_IMAGES instead of _UE_REJECT_IMAGE

Adjusted this mistake in the php-file, and everything is up and running.

thnx...
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.410 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn