Undefined variable mosConfig_lang

10 years 4 months ago #105349 by chris31
Hi everyone

First of all thumbs up to the developpers of this great application.

I have a small problem - mainly aesthetic as it shows right next to my members login box , so doesn't inspire confidence.

This is the message displayed on the front page:

Notice: Undefined variable: mosConfig_lang in /components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbmyvideos/cb.video.php on line 14

I have searched Google and here but haven't been able to find any answers.
I tried uninstalling and re-installing, changing access rights but it still comes back.

I would be most grateful for any help that any member can give here.

Thanks in advance

Chris
10 years 4 months ago #105373 by nant
chris31 wrote:

Hi everyone

First of all thumbs up to the developpers of this great application.

I have a small problem - mainly aesthetic as it shows right next to my members login box , so doesn't inspire confidence.

This is the message displayed on the front page:

Notice: Undefined variable: mosConfig_lang in /components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbmyvideos/cb.video.php on line 14

I have searched Google and here but haven't been able to find any answers.
I tried uninstalling and re-installing, changing access rights but it still comes back.

I would be most grateful for any help that any member can give here.

Thanks in advance

Chris


plug_cbmyvideos is the plugin that is causing this problem.

It is something extra you installed (not part of CB cre or CBSubs - the forum area you posted to).
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.404 seconds

Facebook Twitter LinkedIn