Installation problem

12 years 3 months ago #67454 by beat
Replied by beat on topic Re:Installation problem
rofar wrote:

P.S. - re: privacy, people consider their domain like their home address. They don't want to give it out in certain circumstances, like on a software site, because of privacy. And they don't like knowing that someone was around in their home and don't know all they could have done. :S :P :blink: ;)


LOL :laugh:

Understand.

However when i can't fix a plumbing myself in my house, i still do call the plumber and let him in (not any plumber of course ;) )...
:D

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

11 years 9 months ago #85651 by itgate.ir
Replied by itgate.ir on topic Re:Installation problem
Hi

When I wanted to install com_profiler.zip I got this error:


[code:1]Warning: require_once(/administrator/components/com_comprofiler/plugin.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in E:\Apache2\htdocs\Joomla1.5.8\administrator\components\com_comprofiler\plugin.foundation.php on line 99

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/administrator/components/com_comprofiler/plugin.class.php' (include_path='.;e:\apache2\php\includes') in E:\Apache2\htdocs\Joomla1.5.8\administrator\components\com_comprofiler\plugin.foundation.php on line 99 [/code:1]

What can I do now?
I'm using PHP Version 5.2.3

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.435 seconds

Facebook Twitter LinkedIn