odd issue with public front page

11 years 4 months ago #93451 by teena.walkerrobin@sbcglob
Replied by teena.walkerrobin@sbcglob on topic Re:odd issue with public front page
I have access to the raw error logs, the hosting company has no other info for me

I created a new site and walked through the install again making notes as I went. Again, all works fine until I enable the CB Content module. As soon as that mod is enabled, all non cb pages are bank to CB logged in users.

Please Log in to join the conversation.

11 years 4 months ago #93594 by krileon
Replied by krileon on topic Re:odd issue with public front page
Enabled the module, but remove its contents to see if problem persists.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

11 years 4 months ago #93642 by teena.walkerrobin@sbcglob
Replied by teena.walkerrobin@sbcglob on topic Re:odd issue with public front page
Thanks for all your assistance, this issue is solved. The problem was my grid server utilized MySQL4. When I migrated it to MySQL5, the cb_content mod worked instantly.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.415 seconds

Facebook Twitter LinkedIn