be sure before buying

4 months 1 week ago #302899 by theocephale
Hello,
After several tests in the demo, the field "group auto join" works well in single but not in multiple. Can you confirm that it works because it is essential for the work I have to do.
Thank you in advance.
Theo
4 months 1 week ago #302929 by krileon
What about it doesn't work? It should automatically join all the groups selected if using a "Group Auto Join (Multi-select)" fieldtype. If it doesn't it'd be a bug that'd need to be fixed.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
4 months 6 days ago #302950 by theocephale
OK, thanks for your answer. I will come back to you if it does not work.
Theo
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.153 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn