[SOLVED] Radio buttons to select plan not showing

11 years 8 months ago #113513 by ecrabill
I have a new install of Joomla 1.5.14 and CB 1.2.1 and CBSubs 1.0.3.

I have set up a few payments plans and PayPal and all seems good except my registartion screen does not show the radio buttons that would allow you to _select_ one of the plans. The plans are shown, but there is no way to pick one.

www.sfhwa.org/index.php/component/comprofiler/registers

What could be wrong?

I just upgraded from CBSubs 1.0.2 to 1.0.3, but the problem is still there.

Post edited by: krileon, at: 2009/11/10 21:17

Please Log in to join the conversation.

11 years 8 months ago #113514 by krileon
Switch to default Joomla template to see if issue persists. A style is being forced to the radio, which seams as a JS issue or CSS issue.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

11 years 7 months ago #116580 by ecrabill
We solved the problem based on the last reply. When we switched to one of the default templates, the radio buttons for the subscription plans showed correctly. When we switched back to the Refraction template from RocketThemes, they disappeared.

Using Firefox and the add-on Firebug, we were able to see the radio button elements and read all their properties. With the Refraction template the buttons were getting a style of "display: none". This was not in the CSS any where, so we guessed it was coming from some javascript.

In the control panel configuration screen for the RocketTheme template, we set "JS compatibility" mode ON and the buttons now show up fine.

Thanks for the help.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.404 seconds

Facebook Twitter LinkedIn