[SOLVED] no data in user management

10 years 9 months ago #141432 by 123cbsubs
[SOLVED] no data in user management was created by 123cbsubs
Hello,

In my Joomla 1.5.20, CB 1.2.3 and CBsubs 1.0.3 installation, no user data is being save when entered in the front or back end of the CB registration fields. User data entered via Joomla site/user manager is saved and appears in the CB user manager profiles.

Please suggest what I can do to fix this.

Thanks

david

Post edited by: krileon, at: 2010/09/16 16:50

Please Log in to join the conversation.

10 years 9 months ago #141455 by krileon
Replied by krileon on topic Re:no data in user management
What's happening when clicking save? Any on-screen errors? Any errors in server error log (not access log!)? Have you followed debug procedures within Help Us Help You found in my signature?


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

10 years 9 months ago #142225 by 123cbsubs
Replied by 123cbsubs on topic Re:no data in user management
Hi, I could not find the problem but the issue was resolved by reinstalling cb and cbsubs.

David

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.478 seconds

Facebook Twitter LinkedIn