CB doesn't recognise user after email confirmation

9 years 5 months ago #127591 by ajayworld20
I have a CB 1.2.2 and AUP installation, with the AUP integration plugin installed on CB. I use alpharegistration to capture user registration, because i need users to be able to input a referrer code at the point of registration. Users are able to register, email confirmation is recieved, but CB login does not recognise user until user syncronization is carried out at the backend. Any suggestions on how this problem can be solved and the objectives are still achieved?

Thanks in advance for any contributions.
9 years 5 months ago #127632 by krileon
You must use CB Registration otherwise you will need to continuously manually synchronize users. No exception and no workaround, sorry. Based off post you are using Joomla Registration.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
9 years 5 months ago #127890 by darksoul88
you dont need alpha registration.
The rule for referrals works also with CB registration if you use the nordomograph plugin
9 years 5 months ago #127904 by ajayworld20
Darksoul88,
Thank you for you suggestion, but i've checked and don't know where to get the nordomograph plugin. I'd appreciate it if you could let me know where to get it.

Kryleon,
Thanks, but is there any other way to incorporate the referral code input of AUP into the CB registration page?

Thank you in advance.
9 years 5 months ago #127953 by krileon

Thanks, but is there any other way to incorporate the referral code input of AUP into the CB registration page?

Sorry, I don't know; we did not develop AUP. CB provides a full platform of API which AUP should utilize for an integration as CB being one of the latest extensions available and widely used on Joomla. We would certainly work with them to develop an integration if they feel such a need they just need to simply contact us.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
9 years 2 months ago #137789 by MissMinerva
I am also having the same problem. I believe that I am using the CB registration, and not the Joomla registration. How do I check to make sure that it is using the correct process?
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.406 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn