new line in message is not working

10 years 11 months ago #153615 by big_rich
Replied by big_rich on topic Re: new line in message is not working
Hi,

I've installed the plugin and it works. No "rn" and the url is displayed correctly.

Thankyou

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #153616 by slabbi
Replied by slabbi on topic Re: new line in message is not working
Great, thanks for the feedback.

uddeIM & uddePF Development
CB Language Workgroup
CB 3rd Party Developer

Please Log in to join the conversation.

10 years 8 months ago #163403 by cliffvt
Replied by cliffvt on topic Re: new line in message is not working
Slabbi

I am using 2.3 (latest) and I am still getting the %livesite% as well as "r" linebreaks. perplexing indeed.

Example email:

Hi Penelope Foxtrot,

Website Administrator has sent you the following private message at Elmbridge Community Music Society - Members Only Website. Please log in to reply!

%livesite%
__________________
Welcome Aboard Penelope Foxtrot!

Hello Penelope Foxtrot, Welcome to our members only website!r
r
We hope that you enjoy using the site and should you have any questions at all, please feel free to email test@test.co.uk at any time.r
r
Kind regardsr
r
Web Administrator


Any ideas why it's still happening?

Cheers

Cliff

Please Log in to join the conversation.

10 years 8 months ago - 10 years 8 months ago #163434 by slabbi
Replied by slabbi on topic Re: new line in message is not working
Please use the correct PMS plugin. %livesite% is only available when the uddeIM PMS plugin is used. Maybe this also fixes your second problem.

Plase ensure that the text containing the line breaks is quoted with "" (e.g. in the language file) and not '' otherwise PHP does not treat \r as a line break.

uddeIM & uddePF Development
CB Language Workgroup
CB 3rd Party Developer

Please Log in to join the conversation.

10 years 8 months ago - 10 years 8 months ago #163437 by cliffvt
Replied by cliffvt on topic Re: new line in message is not working
Thanks for getting back to me - can you confirm which is the "correct" PMS plugin - I'm getting confused - I downloaded the zip archive from your website named "uddeIM_2.3_unzip1st.zip" and then extracted the plugin "cb_plug_pms_uddeim.zip" - is there another one I should be using?

Thanks a lot
Cliff

Please Log in to join the conversation.

10 years 8 months ago #163438 by slabbi
Replied by slabbi on topic Re: new line in message is not working
The Private Messaging System (pms.mypmspro) is still active, so PMS uddeIM is not used.

uddeIM & uddePF Development
CB Language Workgroup
CB 3rd Party Developer

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.192 seconds

Facebook Twitter LinkedIn