workflow module wrong item id

10 years 7 months ago #148814 by socialfan
workflow module wrong item id was created by socialfan
i think that the links produced by the workflow module catch the wrong item id. it uses the one from the application link not the cb profile. the one given with the 1.2 version woks differnetly.

Please Log in to join the conversation.

10 years 7 months ago #148885 by krileon
Replied by krileon on topic Re:workflow module wrong item id

application link

What is the application link? CB modules as far as I am aware will try to use the Registration menu link Itemid instead of the Profile Itemid if one is available. Removing the Registration menu link should resolve this.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.450 seconds

Facebook Twitter LinkedIn