Avatars uploaded by users are gone, cb 1.2.2

10 years 2 months ago #154357 by falik
it just happened and now I do not know what to do.
Loading new avatar does not affect the situation - they do not appear anywhere on my site.
can I fix it?
File Attachment:

Please Log in to join the conversation.

10 years 2 months ago #154365 by nant
Sorry, you cannot report a potential bug on a CB version which is 3+ releases back.

Please upgrade to CB 1.4 and report back.

Please Log in to join the conversation.

10 years 2 months ago #154371 by falik
I made a copy of the site and database and installed on a local server, then installed the latest release of CB 1.4 - the problem has not disappeared.
File Attachment:


File Attachment:

Please Log in to join the conversation.

10 years 2 months ago #154372 by nant
Perhaps you are not sharing enough information.

Was this always the case or did it happen all of a sudden (in your opinion)?

What do you see if you place your mouse over the broken image?

Please Log in to join the conversation.

10 years 2 months ago - 10 years 2 months ago #154374 by falik
it just happened. Yesterday was not like this, but today is.
hoster says that the server settings did nothing. with the settings of the site, I also did nothing. maybe it glitches with the database?
verification database of the CB administrative panel shows all the fields green.
in the module "who on the site" when you hover the mouse over the missing avatar, he refers to the user profile.
An empty place on profile page refers to an image at the adress like following:
_h t t p://sitename/images/comprofiler/66_4d5afedc0f998.jpg
where "66_4d5afedc0f998.jpg" avatar, uploaded by the user.

Really need help in solving this problem. What other information do you need?

Please Log in to join the conversation.

10 years 2 months ago #154376 by nant

falik wrote: it just happened. Yesterday was not like this, but today is.
hoster says that the server settings did nothing. with the settings of the site, I also did nothing. maybe it glitches with the database?


Well, there is not time bomb in CB - so something did happen.

An empty place on profile page refers to an image at the adress like following:
_h t t p://sitename/images/comprofiler/66_4d5afedc0f998.jpg
where "66_4d5afedc0f998.jpg" avatar, uploaded by the user.

Really need help in solving this problem. What other information do you need?


Please check if that file really exists in your images/comprofiler folder and what its permissions are.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.423 seconds

Facebook Twitter LinkedIn