Only default user list appears when turning joomla sef on

5 years 5 months ago #257965 by Cypher666
Well, it looks like i would have probably say goodbye to Community Builder
The topic has been locked.
5 years 5 months ago #257967 by nant

Cypher666 wrote: Well, it looks like i would have probably say goodbye to Community Builder


That is your choice - things are working on my test sites.

If you can replicate on a clean CB 2.0.5 environment and give instructions on how to replicate then I will try again.

Please understand that Community Builder is free and the time I (and the rest of the CB Team members) can spend on debugging not reproducible issues is zero.
The topic has been locked.
5 years 5 months ago #258237 by Cypher666
Yes i absolutely understand.

I tried get it work on my online-server, in the hope that the error on my local server is.

But the same.

WebServer Apache/2.2.22 (Debian) mod_rewrite(on), PHP Version 5.4.36, MySQL Version 5.5.41-0+wheezy1

1. Installed joomla 3.3.6
2. Installed lib_cblib
3. Installed com_comprofiler
4. New Menu Module for the CB Menu
5. New field: Gender (m , f)
6. Two new users (one gender m, one gender f)
7. Three lists (one all, default, one filtered by gender m, one by f)
8. Menu/Community Builder: Three new Menu items: all (id4) men (id5) women (id6)
9. Testing Menu item in frontent: only the default list appears :/
10. Turning off joomlas sef function: the all lists appear correctly

I can not believe that i am the only one where the problem occurs.
Do i not thought anything fundamental about?
The topic has been locked.
5 years 5 months ago #258255 by nant

Cypher666 wrote: Yes i absolutely understand.

I tried get it work on my online-server, in the hope that the error on my local server is.

But the same.

WebServer Apache/2.2.22 (Debian) mod_rewrite(on), PHP Version 5.4.36, MySQL Version 5.5.41-0+wheezy1

1. Installed joomla 3.3.6
2. Installed lib_cblib
3. Installed com_comprofiler


I would love to know where you read that you install CB 2.0 this way.

Our CB 2.0.5 download area specifically states:

The CB 2.0.5 package you download here can be installed using your Joomla 3.X or 2.5 Extensions → Extension Manager menu ...


NOWHERE is it stated that you need to unzip the package and do what you did.

Please follow instructions and try again.

If our instructions are wrong please propose corrections and I will try and make things clearer.
The topic has been locked.
4 years 1 month ago #281471 by franz.wohlkoenig
Replied by franz.wohlkoenig on topic Only default user list appears when turning joomla sef on
Hi,

same Problem: Calling a Userlist per Menu get default-Userlist. Setting "Search Engine Friendly URLs" to "No" and click on Menu get correct Userlist.

Joomla! 3.5.1, PHP 7.0.4, MySQLi 5.5.49-0

Regards
The topic has been locked.
4 years 1 month ago - 4 years 1 month ago #281481 by nant

franz.wohlkoenig wrote: Hi,

same Problem: Calling a Userlist per Menu get default-Userlist. Setting "Search Engine Friendly URLs" to "No" and click on Menu get correct Userlist.

Joomla! 3.5.1, PHP 7.0.4, MySQLi 5.5.49-0

Regards


locking thread - there is no way these issues are the same as the environments are totally different.
Please start new thread our outside of petentia bugs area unless you can satisfy all points here:

www.joomlapolis.com/forum/147-potential-bug/226964-read-before-posting
The topic has been locked.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.412 seconds

Facebook Twitter LinkedIn