[SOLVED] no icons in mod_cbcontent in joomla 1.5

10 years 4 months ago - 10 years 4 months ago #156163 by jojo12
i can take all my templates (beez, milkyway, purity, purity_ii, ja_t3_blank) there are no icons in cbcontent module, like in your promotion. In joomla 1.6 yes, but in j15, I am allways waiting for a solution.
Am I lonely with this problem?
joomla 1.5.22

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago #156173 by krileon
Replied by krileon on topic Re: no icons in mod_cbcontent in joomla 1.5
The icons are only visible within our templates, because they are the only templates with the CSS. The default CB profile templates do contain the CSS and you may take it from there and add to your Joomla template CSS file.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: jojo12

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago #156180 by jojo12
Replied by jojo12 on topic Re: no icons in mod_cbcontent in joomla 1.5
You did not understand: I have both your templates. They are installed and enabled (cbplugcoolness1.5 installed in cbpluginmanager, enabled in cbconfiguration->profile/AND j15coolness template1.6 installed in joomla and enabled as standard in templatemanager). But there are NO icons!

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago #156225 by krileon
Replied by krileon on topic Re: no icons in mod_cbcontent in joomla 1.5
Could not duplicate your issue. Please check that the CB Menu plugin in plugin management is configured as follows.

Menu display type: Menu List ul-li-spans

If issue persists please PM backend login credentials and will take a look.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago #156438 by jojo12
i found my problem: in earlier trying, I wrote a class, the update let this inside. Now it's ok in mycommunity and coolness the icons are shown.

But: the icon of cb_blogs is shown in another way. In coolness and mycommunity there's no icon for blog, in other templates there is a icon shown but in the background of the writing.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.428 seconds

Facebook Twitter LinkedIn