[SOLVED]session expired - no possibility to regist

10 years 4 months ago #157308 by jojo12
I don't use such things.

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago #157430 by krileon
Please PM backend login credentials and exact steps to duplicate your issue.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago - 10 years 4 months ago #157583 by jojo12

Please PM backend login credentials

How I make that?

I am trying with only the official cb addons (without gj 2.1) -> register works well
I am enabling cbgroupjiv 2.1 -> register fails.

cb configuration anti-spoofing is "no" (doesn't matter yes)

problem continues:
In one window I was logged in, in the other I enabled cb_Groupjive. After I had no possibility to logout!
Only after disabling cbgroupjive plugin. it was possible to logout!

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago - 10 years 4 months ago #157589 by krileon
GJ has nothing to do with login or registration. Nor does it have any sort of session usage anywhere within it. Please enable debug mode and maximum error reporting within Joomla global configuration and test again. See Help Us Help You FAQ at the below URL for proper debug steps.

www.joomlapolis.com/support/faqs


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago - 10 years 4 months ago #157599 by jojo12

Please enable debug mode and maximum error reporting within Joomla global configuration and test again.

Excuse me, I get a blank page when I do that. And sometimes a window with this informations(see image)

(In j16 register works fine.)
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago - 10 years 4 months ago #157656 by jojo12
send you a pm

I wrote all this informations in the profile wall of joomlapolis. But some people changed the privacy (me not) and deleted this wall entry. So I have to write each time new this infos: :(
The System informations for joomla 1.5:
MySQL: 5.0.51a-24+lenny4-log
Datenbankzeichensatz: utf8_general_ci
PHP-Version: 5.2.6-1+lenny9
Webserver: Apache/2.2.9 (Debian) mod_jk/1.2.26 PHP/5.2.6-1+lenny9 with Suhosin-Patch mod_python/3.3.1 Python/2.5.2 mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0
PHP-Anbindung zum Webserver: cgi-fcgi
Joomla!-Version: Joomla! 1.5.22 Stable [ senu takaa ama woi ] 04-November-2010 18:00 GMT
CB 1.4
GJ 2.1

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.479 seconds

Facebook Twitter LinkedIn