[#3899] CB Core Fields Ajax does not work with Date FieldType

8 years 4 months ago - 8 years 4 months ago #220106 by kuddel
I've created a DateField (cb_birthday, not required) and the 'Core CB Ajax Fields: Field ajax preferences' set to Enabled. If a user attempts to change this date in the front end, the date will be deleted. On another website, there is this field required. There, the entries are not deleted and not modified. The display shows that it is a required field.
Even with a first-time entry will nothing accepted.
That's not bad at the moment, but in the near future it would be nice if this error no longer occurs. So just relax... B)

Info:
CB Core Fields Ajax 1.4.8
'Privacy configuration level: User can control privacy'
all plugins and cb uptodate
Joomla 2.5.8

Ich bin keine Signatur, ich putze hier nur.
I'm not a signature, I'm just here to clean.

Please Log in to join the conversation.

8 years 4 months ago #220109 by krileon
Was able to confirm your issue as a bug. I've created the below bug ticket for further investigation and fixing for next release.

forge.joomlapolis.com/issues/3899


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

8 years 4 months ago #220122 by krileon
Fixed with release 1.4.9, available now.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

8 years 4 months ago #220212 by kuddel
Works fine now. Thanks.

Ich bin keine Signatur, ich putze hier nur.
I'm not a signature, I'm just here to clean.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.426 seconds

Facebook Twitter LinkedIn