Bug in System Auto Action of Group notifications

3 months 5 days ago #323794 by timstohr
Hi Kyle,

I have found a bug in the notifications system for Groupjive (created by system auto action). I have made you a video here to show you what I mean:

1drv.ms/u/s!Ap2Qzya9x1hVj-txAPgGTDnn7Fx8Jg?e=1U3uLe

(Listening to the video again, I realised how bad I am at explaining. Hope you understand my point)

Please Log in to join the conversation.

3 months 5 days ago #323799 by krileon
What notifications are those? CB Activity and CB Gallery notification options? They should be default off.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

3 months 4 days ago #323831 by timstohr
Hi Kyle,
The problem is not the system Auto action or the state of the system auto action, the problem is the way it is represented in groupjive. I have made you another video to further explain the problem.

1drv.ms/u/s!Ap2Qzya9x1hVj-t6rq6OS7q1aawaQw?e=4Od1gx

Please watch both videos. I can also make a full video where I go through every step for you to be able to recreate the problem.

Please Log in to join the conversation.

3 months 4 days ago #323833 by krileon
That's due to the default value of the "CB Groupjive - Gallery Notification" system actions condition against that notification being null. Make a copy and change the null to 0. It has to do this because if someone doesn't publish the system action to output the notification edit input then "CB Groupjive - Gallery Notification" won't work at all. Will need to figure out a better way to set those defaults.

forge.joomlapolis.com/issues/8424


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.446 seconds

Facebook Twitter LinkedIn