[SOLVED] groupjive auto join field not working

12 years 1 month ago #188915 by in8web
Replied by in8web on topic Re: groupjive auto join field not working
Hi, thank you for your repsonse, please ignore 'cb multi registration' i've removed it. Yet still getting the problem.

did you click on 'register' when you'd filled out the form as i didnt get a registration email through?

i've attached a screen shot of the error.

When i click on register (after filling in all of the fields) i get the 'restuarants: this field is required' error.

thanks.

Ben.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago - 12 years 1 month ago #188921 by krileon
Replied by krileon on topic Re: groupjive auto join field not working
What version of GroupJive are you using? Please ensure is GJ 2.4 and also using GJ 2.4s auto integration. I did not complete registration, simply tested the jQuery validation; the above validation shouldn't appear with CBs new jQuery validation.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #188922 by in8web
Replied by in8web on topic Re: groupjive auto join field not working
i'm using GroupJive 2.4

where would i find GJ 2.4s auto integration?

thanks.

Ben.

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #188927 by krileon
Replied by krileon on topic Re: groupjive auto join field not working
GJ 2.4s auto integration is included with the GJ 2.4 package. You can check what version you've installed from the "Integrations" page on GJ 2.4s backend.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #188928 by in8web
Replied by in8web on topic Re: groupjive auto join field not working
According to integrations area i'm already on 2.4 see screen shot - is there something i have missed?

Thanks. Ben.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 1 month ago #188932 by krileon
Replied by krileon on topic Re: groupjive auto join field not working
Looks like a bug. Have created the below bug ticket for further investigation.

forge.joomlapolis.com/issues/3185

For now I wouldn't set the field as required.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.322 seconds

Facebook Twitter LinkedIn