Help with a couple of issues if you please.

14 years 9 months ago #770 by rick
edenapple wrote:

Thank you kindly for the help Rick. Worked perfectly.

If I can figure out how to add a Forum Settings tab now that would be great :laugh:


Go to the admin page, select Components, Community Builder, then Tab Mannagement. Make sure the Forum settings tab is published.

Rick

Running:
Joomla! 1.0.7 Stable
Community Builder 1.0 rc2
SMF 1.1 RC2

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #796 by edenapple
Replied by edenapple on topic Re:Help with a couple of issues if you please.
Thanks for the response..

Sadly there is no Forum Settings under Tab Management.

That was the first thing I looked at. Simply non-existant.

:(

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #803 by nant
You need to select Update Profile to have the forum settings tab appear.

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #805 by edenapple
Replied by edenapple on topic Re:Help with a couple of issues if you please.
Hi Nant,

Thanks for the reply. I have made a number of fields in "User Info" accessible through "Update Profile" so users can customise their info on their profiles.

Many users have done this and their profile info is displaying correctly.

Under Update Profile however, it it shows no Forum Settings at all...Nothing like you have on this site.

2 tabs under Update Profile "Member Info" (my custom user info page) and "Contact Info" (username and pass etc.)



edit: on another note, forum signatures have also vanished from each users posts...I assume this is because the forum settings option is gone?

Post edited by: edenapple, at: 2005/11/28 16:39
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #811 by edenapple
Replied by edenapple on topic Re:Help with a couple of issues if you please.
Yup, checked it over and over I can't seem to get a Forum Settings tab to appear at all :(

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #836 by edenapple
Replied by edenapple on topic Re:Help with a couple of issues if you please.
Does anyone maybe have the parameters so I can create a tab that will call the config?

I am not great with this stuff as I am sure you can tell. :lol: lol

Been looking at it for hours can't seem to get it working.

Post edited by: edenapple, at: 2005/11/28 21:14

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.454 seconds

Facebook Twitter LinkedIn