Profile editing is not displayed in tabs

2 months 2 weeks ago #309667 by AlecsRU
Profile editing is not displayed in tabs, only in "flat" mode. There are no fields in "Tab" display mode.
When you click "Update" an error "access denied"is displayed.
2 months 1 week ago #309677 by krileon
Press F12 to open the browsers developer tools. Click the console tab. Now refresh the page. See if there are any fatal errors (they're typically colored red) in the console tab. The tabs are just JS so a fatal JS error will break them. Usually it's a JS error caused by the Joomla template, which you can check by switching to default Joomla protostar template, clearing cache, and refreshing.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
2 months 1 week ago #309780 by AlecsRU
not visible in the protostar template

Console

Unchecked runtime.lastError: The message port closed before a response was received.
jquery-migrate.min.js?5d467a3da5caefac4ff83e461ec893a7:2 JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
1:87 Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token
2 months 1 week ago - 2 months 1 week ago #309784 by AlecsRU
and does not open with front file download. The administrative panel is loading. And not open in the protostar template
2 months 1 week ago #309794 by krileon

Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token

That would be the issue. Please provide the full console error message for that error. Try disabling non-core CB plugins 1 by 1 within CB > Plugin Management to see if issue goes away.

not visible in the protostar template

So the issue isn't visible on the protostar template or do you mean the tab isn't visible on protostar either?


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
2 months 1 week ago #309819 by AlecsRU
Disabling plugins one by one didn't help. The error persists.

There is no detailed description of the error. Row 75 error in Tabbed mode
Attachments:
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.407 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn