Urgent- User Registration notification email

11 years 8 months ago #59414 by bignellrp
Wow, i wish i'd have read this post properly. I didn't understand it this first time i read it. Taking a second look i've figured out what you meant and now it WORKS! Woop! B)

gasoline wrote:

Had the smae problem. What you shoud do:

Go to CB >>> User Management

Go to the administrator who you want to receive activation mails etc.

Search for: Receive Moderator Emails
Set to YES.

Hope I'v been to some help.

11 years 8 months ago #59415 by bignellrp
I've had the same problem for months, and i've finally figured it out (I wasn't receiving admin approval emails):

In the User Management section you need to make sure your adminstrator has the option set to 'Receive Moderator Emails'. As long as this is set to YES it will work.

Also may need to check your email address in both the global config and the CB config are correct. I use standard php mail in the global config, but it seems to work when set to sendmail too.

So that option again:

1. Naviagate to COMPONENTS/COMMUNITY BUILDER/USER MANAGEMENT
2. Put a tick next to your admin user (i think you can have more than one admin if you like, they both will receive the moderator mails)
3. Click EDIT in the top right
4. Change to the CONTACT INFO tab
5. Change the 'Receive Moderator Emails' drop down to YES.

Thats it.
11 years 2 months ago #74960 by saltriver
Just to reiterate what PBMAX said:

WHEN TESTING, REMEMBER TO CONFIRM THE REGISTRATION (if that's how you have it set) WITH THE EMAIL AND LINK INSIDE OF IT. THAT'S WHEN THE MODERATORS GET THE EMAIL.


I wasted about 4 hours on this today. Thanks pbmax
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.418 seconds

Facebook Twitter LinkedIn