[#7624] Stripe Prorating

2 months 4 weeks ago #313251 by wjgadmin
Great, thank you!
2 months 4 weeks ago #313252 by krileon
Update is now available. I've confirmed 2 different scenarios bugged. The one causing your issue had to meet the following criteria.

1. Be a new customer at Stripe (so first purchase through CBSubs Stripe)
2. Be a recurring subscription
3. Have a different initial price
4. Not using SCA

Very specific bug, but is now fixed. The other bug was caused by the following scenario.

1. Customer object exists at Stripe
2. No payment methods on file for Customer (e.g. if they failed to attach or were detached)

Both issues are fixed in latest build. Please let me know if you have any issues with purchases still after having updated.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
2 months 4 weeks ago #313254 by wjgadmin
The only strange thing about this is that in the first scenario, the issues I've had were not new customers and did have active subscriptions which were visible at Stripe as well as our backend. So they met 2-4 but not 1 in the 1st scenario.
Hopefully it resolved that situation as well. I've updated CBSubs on our end so fingers crossed.
Please let me know if there is anything more we need to do regarding our scenario. Thank you
2 months 4 weeks ago #313255 by krileon
Then it's likely there was a problem with their customer object at Stripe not having a payment method attached. Regardless it happens due to a missing payment method issue, which can't happen now for new or existing customer object so your issue should be resolved, but if you still see problems please let me know and will take a look again.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.382 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn