Resend Activation URL Mod - Instructions

15 years 1 week ago #14891 by moneybagsxp
Replied by moneybagsxp on topic Re:Resend Activation URL Admin Mod - Instructions
nickjo wrote:

I have to go back through and revisit the code. When I try to send a user an activaition e-mail via the backend the button : resend appears but when you select the user nothing happens. So I think it might be something on my end that I messed up on. I'll have a write up for you tomorrow.


Sounds good!

www.pixelchutes.com - Where every pixel matters.

Please Log in to join the conversation.

14 years 11 months ago #16704 by scottm
Im following the instructions and im getting this error

Parse error: parse error, unexpected '<' in htdocs/administrator/components/com_comprofiler/admin.comprofiler.html.php on line 1522

Im following the instructions so why get this message?

Thanks

Scott

Please Log in to join the conversation.

14 years 11 months ago #16705 by scottm
Here are the two edited file if you want to look at them


Attachment htmlphp.txt not found



Post edited by: scottm, at: 2006/07/08 16:43
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

14 years 11 months ago #16706 by scottm

Attachment php.txt not found

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

14 years 11 months ago #16710 by moneybagsxp
Replied by moneybagsxp on topic Re:Resend Activation URL Admin Mod - Instructions
scottm wrote:

Im following the instructions and im getting this error

Parse error: parse error, unexpected '<' in htdocs/administrator/components/com_comprofiler/admin.comprofiler.html.php on line 1522

Im following the instructions so why get this message?

Thanks

Scott


scottm, thanks for posting the code, as it definitely helps me to help you.

OK..

First, in your admin.comprofiler.html.php (Line 1456),
your script type="text/javascript"> tag is missing its opening bracket <

Next, on Line 1521, you need to add the ending ?> to complete the PHP statement

This will likely get you moving in the right direction! :D

I have updated the instructions to include this information for users to check while applying the code.

Post edited by: moneybagsxp, at: 2006/07/08 18:43

www.pixelchutes.com - Where every pixel matters.

Please Log in to join the conversation.

14 years 11 months ago #16716 by scottm
Hi,

It got it working.

I have another question :lol:

On the user manager page there is

script type=<"text/javascript"> resend

I have highlighted the users and clicked resend but nothing happened.

Has the email been sent or am i doing something wrong?

Also i change the subject and when i press save it saves it as <

Sorry if this is a stupid questions

Scott

Post edited by: scottm, at: 2006/07/08 21:53

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.456 seconds

Facebook Twitter LinkedIn