Bug at: Allow Moderator FE Uploads: field

12 years 6 months ago #103536 by jb123
I have a similar problem.

I have the same settings in the backend, but admins can't upload into user's galleries.

Any suggestions?

Please Log in to join the conversation.

12 years 5 months ago #106230 by pipedreams
Replied by pipedreams on topic Re:Bug at: Allow Moderator FE Uploads: field
I also have this same problem :(

Can anyone help?

Please Log in to join the conversation.

12 years 5 months ago #106240 by pipedreams
Replied by pipedreams on topic Re:Bug at: Allow Moderator FE Uploads: field
Managed to solved this issue, by simply uninstalling and reinstalling the plugin.

Not sure what happened, but am delighted that its working now!

Please Log in to join the conversation.

12 years 5 months ago #108071 by Mickman
Replied by Mickman on topic Re:Bug at: Allow Moderator FE Uploads: field
Hi,

i can´t find a solution. Still the same problem.

CB 1.2.1
Profile Gallery 1.2RC2
Joomla 1.5.14

Look at the image please.

The upload ist working. But later there isn´t a Picture. What can be wrong.

The Admin-Upload is very important for me.

Greetings,
Michael

Post edited by: Mickman, at: 2009/08/14 17:34
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 5 months ago #108136 by Mickman
Replied by Mickman on topic Re:Bug at: Allow Moderator FE Uploads: field
Uninstalling und reinstalling - the same problem.

I have changed the template for test.... with the same resulting :(

Can nobody help please?

Michael

Please Log in to join the conversation.

12 years 2 months ago #115844 by ronsta
this may be of some use to the devs....

I was having the same problem and hoped that by uninstalling and reinstalling the plugin it might fix the problem. So i did that and sure enough it did work! :)

However :( it didn't last for long because as soon as I changed some of the config options back to the way I had it before, it stopped working again.

Therefore, it only works with the default options selected.

After a little more testing, I narrowed it down to the "Allow Access Mode Override" option.
If that option is set to NO, then admin can't upload images from the front end.
If that option is set to YES then admin can upload images from front end.

Does that work for anybody else??

Post edited by: ronsta, at: 2009/11/03 13:55

Post edited by: ronsta, at: 2009/11/03 13:55

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.158 seconds

Facebook Twitter LinkedIn