Problem with Remember me in CB login

11 years 10 months ago #56606 by Xing
Still occurring in Joomla 1.5.1 Stable as well. Is there anything I can provide to help track down this problem?
11 years 9 months ago #56756 by prosto
This thread has to be moved to the "Bugs" section to get some attention from developers.

The bug is really annoying!
11 years 9 months ago #57075 by Börni
prosto wrote:

This thread has to be moved to the "Bugs" section to get some attention from developers.

The bug is really annoying!


yep .. need a solution too ..
11 years 9 months ago #57194 by furyfitness
Having the same problem also @
www.furyfitness.com

I've tried everything from adjusted the redirect, to changing the home page, to all the code fixes throughout this forum. Nothing works.
11 years 9 months ago #57201 by Line
The 'fix' works. But now mod_cblogin will not display a welcome message to the user if they open the website for the first time in their browser, hitting refresh or any other link in the site will show it though.

How can I modify mod_cblogin to check for login status on initial page load?
11 years 9 months ago #57360 by mperdue
I had abandoned CB on Joomla 1.5 for awhile due to various login problems. I've decided to give it another try and I've been able to get everything working except the "Remember Me" switch. I really need a fix for this and haven't been able to find one yet. I'm open to any suggestions.

Mario
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.428 seconds

Facebook Twitter LinkedIn