connections & Internet explorer

11 years 7 months ago #80931 by futuresounds
Replied by futuresounds on topic Re:connections & Internet explorer
I am having a problem with people loggin in using Internet Explorer. It tells them page cannot be displayed. I changed the template like you suggest to no avail.

I'm using Joomla 1.5.8, CB 1.2RC3, and IE7.

Very frustrating, know of another possible fix?

www.FutureSoundsStudios.com - soon to be CB created! :)

Please Log in to join the conversation.

11 years 7 months ago #80937 by Rapunzl
Replied by Rapunzl on topic Re:connections & Internet explorer
Which template are you using it with?

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

11 years 7 months ago #80939 by futuresounds
Replied by futuresounds on topic Re:connections & Internet explorer
I am using Joomla 1.5.8. The primary template I have been using is "Red Box" but I also tried it on "JA_Purity" and "rhuk_milkyway" which were the default templates on my joomla install.

Still the same issues. Any suggestions?

www.FutureSoundsStudios.com - soon to be CB created! :)

Please Log in to join the conversation.

11 years 5 months ago #85794 by nilsy
Replied by nilsy on topic Re:connections & Internet explorer
I am not on 1.5.8 yet... :(
-I know, I am too stupid to make the transition.

Hm... page cannot be displayed, sounds like a problem I had earlier.

I checked stacks of stuff everywhere. And then just by chance I was talking to my Server hoster about it, and he checked Server stuff... and the fault was there!
So of course I smacked his head. :laugh:

Good idea though first is to Unpublish any stupid Modules that may cause a conflict somewhere in the meantime, just to be safe.

Like: Banner Rotater etc.
This is demanding resources, but is latent on the site.
It is then smarter to install the Blank HTML module, and actually do such rotations the old-fashioned way, with hard-coded HTML.

At least it works, does that fancy stuff, and avoids using stuff that may conflict.
Just some thoughts.

I will ask my Server dude about the trouble from that side.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.576 seconds

Facebook Twitter LinkedIn