SOLVED: Profile does not exist or is no longer ava

12 years 4 months ago #97996 by ims
I am using Joomla 1.5.8 website and i have installed the Community Builder component for my users.Everything was working well upto now except from today my users are getting the messge when they login to there profile.
The Erro Message is:"Your Profile doesnt exist or is no longer available".
They are unable to view their profile,although they are logged in.

Plz if anyone of you know any solution to it,post it here.

Thanks.

Post edited by: Rapunzl, at: 2009/05/19 18:36

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #98028 by Rapunzl
Re-create your menu link to CB Profiles. Also, make sure all CB Tools are green.

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #98053 by ims
Yes i have re-created it,but still the same problem.

By CB tools if you to perform the three action in the Community Builder control panels Tools Tab, than i done that as well and in every action's result everything is green.

I am using the Community Builder 1.1.I said it was fine for upto six months that my website is online,but from yesterday everyting sudden changed and all of my user get that msg.

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #98054 by Rapunzl
CB 1.1 is riddled with bugs that are all resolved now in 1.2. I would check the minimum requirements, backup and go for an upgrade. You'll also benefit from a ton more features.

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #98877 by ims
I have upgraded to CB 1.2,But the problem persist.Now i dont know what to do more.

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #98971 by Rapunzl
Please include all information requested in my signature. Have you made profiles viewable by the Public or Registered Users in CB Settings and followed all installation/upgrade instructions step-by-step?

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.242 seconds

Facebook Twitter LinkedIn