Spanish Translation #3 (Complete)

12 years 8 months ago #59334 by carlosleon0615
Replied by carlosleon0615 on topic Re:Spanish Translation #3 (Complete)
Hi,

Thanks for the translation¡ As I had the "weird characters" problem with the UTF-8, I tried to install the ISO version. However, I got this error:
[code:1]XML Parsing Error at 11:146. Error 9: Invalid characterXML Parsing Error at 11:146. Error 9: Invalid characterXML Parsing Error at 11:146. Error 9: Invalid character
Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in <Joomla Folder>/administrator/components/com_comprofiler/library/cb/cb.installer.php on line 611[/code:1]

That only happens with the ISO version (the UTF version installs correctly).

Does anyone have any idea on how to fix this?

Thanks!

Carlos

Please Log in to join the conversation.

12 years 7 months ago #60972 by alejonet
Replied by alejonet on topic Re:Spanish Translation #3 (Complete)
Muchas gracias mi hermano, este si que me funciono a la perfección, hasta con el joomla 1.5.2, excelente.

Mil Abrazos.

By.:ohmy: :laugh:

Please Log in to join the conversation.

12 years 5 months ago #66061 by mrnipplez
Replied by mrnipplez on topic Re:Spanish Translation #3 (Complete)
There is a problem with installing the pluginthrough Joomla.
I opened the zip file and saved the spanish.php with the notepad like UTF-8 and uploaded it manually with an ftp program, if the doesn't work use the "joomlaxplorer" extension go to components/com_profiler/plugins/spanish/spanish.php and press edit, then go to your new saved spanish.php copy the text and paste it into the edit box. Everything should look fine after that.

Please Log in to join the conversation.

12 years 5 months ago #66199 by Many_Feathers
Replied by Many_Feathers on topic Re:Spanish Translation #3 (Complete)
see next post...

Post edited by: Many_Feathers, at: 2008/06/20 11:37
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 5 months ago #66201 by Many_Feathers
Replied by Many_Feathers on topic Re:Spanish Translation #3 (Complete)
found 2 double strings which caused error-messages to appear on the profile page.

Attachment cb_spanish_utf8-fbcc8b154158ed242287699a5f325886.zip not found

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 5 months ago #66275 by Guilmart
Replied by Guilmart on topic Re:Spanish Translation #3 (Complete)
Hi,
I have loaded this file en my Joomla Website and up to now everything seems ok... except that characters with an accent like á,í,ó,etc... are not correctly displayed.
Any idea about the root cause of the problem?
Something to change in my Joomla Site Configuration?
Thanks for the help,
Guillaume.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.451 seconds

Facebook Twitter LinkedIn