tabs not appering

13 years 2 weeks ago #75845 by gavner
tabs not appering was created by gavner
Hi,

Im trying to enable another tab in cb (pms) or any other, but they dont seem to show up, only the four tabs that i have originally set up will show.

take a look

www.thecolouroflove.net/gavin1

there should be a pms tab showing, i have made everything public, but i have the same problem with anyother tab too, its like there is a bug or something,

please help

Please Log in to join the conversation.

13 years 2 weeks ago #75847 by gavner
Replied by gavner on topic Re:tabs not appering
just to add, the tab only appears when i log in, but want tabs the extra pms tabs to appear to the public

thanks

g

Please Log in to join the conversation.

13 years 2 weeks ago #75848 by Rapunzl
Replied by Rapunzl on topic Re:tabs not appering
Then you need to change the access level in the tab parameters to Everybody and make sure the related PMS plugin is also accessible by everybody.

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

13 years 2 weeks ago #75856 by gavner
Replied by gavner on topic Re:tabs not appering
Hi,

thanks for your reply, i have tured on access to everybody via the tab and the pms plugin. thats why i cant understand why it wont show up..

g

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.153 seconds

Facebook Twitter LinkedIn