Kunena Integration with CB

12 years 9 months ago #89914 by Roland
Hey Woodhouse,

1000 THANKS for you help!!!1 :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

BEAT, please add this to CB...

Thanks Woodhouse again..

www.simple-quality.de - The Quality-Web-Portal

Please Log in to join the conversation.

12 years 8 months ago #91451 by fregia
Thanks so much Woodhouse.....great work! It did the trick for me!

Please Log in to join the conversation.

12 years 8 months ago #91472 by itgl72
Replied by itgl72 on topic Re:Kunena Integration with CB
Well I am glad I found this. Because I was in total WTH mode when I saw all the posts and karma etc at 0!

I was maybe a week away from releasing this updated site. Guess not so much now...

Thanks for the help guys.

Please Log in to join the conversation.

12 years 8 months ago #92140 by itgl72
Replied by itgl72 on topic Re:Kunena Integration with CB
If I can get your attention for a moment on this.

I have done what TW posted. I now do see forum posts in the profile, count number, karma, etc.

My dilemna now, and thought this might be a fix for it is...

MESSAGE ORDERING and SIGNATURE does not seem to change when I go to my edit forum settings tab under edit my profile.

Everything else seems to now work except the above, sort of important before I can roll out the upgrade.

SUGGESTIONS??

Please Log in to join the conversation.

12 years 8 months ago #92185 by sharonmiranda
Replied by sharonmiranda on topic Re:Kunena Integration with CB
What do you mean by "use CB's built-in forum tab in fireboard mode"? I do have CB's built-in forum tab published, and it does lead to the error that the forum component is not installed. Can you give a bit of detail as to what we are to do to get that tab to connect to Kunena?

Please Log in to join the conversation.

12 years 8 months ago #92186 by itgl72
Replied by itgl72 on topic Re:Kunena Integration with CB
sharonmiranda wrote:

What do you mean by "use CB's built-in forum tab in fireboard mode"? I do have CB's built-in forum tab published, and it does lead to the error that the forum component is not installed. Can you give a bit of detail as to what we are to do to get that tab to connect to Kunena?




www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/catid,70/id,89680/

Find the post by By: tonywoodhouse with the 8 steps on what to do exactly. I faultered at first because I missed a step but then figured it out.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.211 seconds

Facebook Twitter LinkedIn