Direct Access to this location is not allowed.

13 years 1 month ago #94361 by CarDriver
When I try to go to the User Management I get this message:

Direct Access to this location is not allowed.

Why?

Best

Louis

Please Log in to join the conversation.

13 years 1 month ago #94404 by nant
CarDriver wrote:

When I try to go to the User Management I get this message:

Direct Access to this location is not allowed.

Why?

Best

Louis


You posted in RC4 area?
Are you using CB 1.2 RC4?
Or did you just post in wrong area?

CB version?
Joomla version?
PHP version?

Please Log in to join the conversation.

13 years 1 month ago #94643 by jeffk24
I too get the same error message. Right now it happens anytime I click on the "New Field" in the "CB Field Manager".

I am using Joomla 1.5.9 and just downloaded CB today.

CB Version 1.2
PHP Version 5.2.9

Please Log in to join the conversation.

13 years 1 month ago #94646 by nant
jeffk24 wrote:

I too get the same error message. Right now it happens anytime I click on the "New Field" in the "CB Field Manager".

I am using Joomla 1.5.9 and just downloaded CB today.

CB Version 1.2
PHP Version 5.2.9


One of your plugins (not core CB) needs legacy enabled (maybe a language plugin?).

Please Log in to join the conversation.

13 years 1 month ago #94707 by donalan45
I am getting the same message all over the place.
login from the front panel, User management from the CB Community > User Management in the back end, On the Synchronize Users in the Tool Menu also in the back end and various others. I have already dumped the whole site and reloaded Joomla 1.5.10 and the CB 1.2. I go through the instructions step by step and it just keeps giving the same message all over the place.

Please Log in to join the conversation.

13 years 1 month ago #94715 by nant
donalan45 wrote:

I am getting the same message all over the place.
login from the front panel, User management from the CB Community > User Management in the back end, On the Synchronize Users in the Tool Menu also in the back end and various others. I have already dumped the whole site and reloaded Joomla 1.5.10 and the CB 1.2. I go through the instructions step by step and it just keeps giving the same message all over the place.


CB 1.2 stable is not causing this.

Most likely some other CB plugin or Joomla extension is.

Try enabling the legacy plugin on Joomla 1.5 to test out this theory.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.226 seconds

Facebook Twitter LinkedIn