Moderator module install problem

13 years 1 month ago #98920 by rumle
Moderator module install problem was created by rumle
Hi
I had followed what Krileon say in the forum, to solve this trouble.

(Check to see if the module is displayed in the Extensions -> Extension Install/Uninstall -> Modules.

If it does then uninstall it and reinstall. If it doesn't then manually delete the directory for it in your modules folder. Then install it.)

but without success, I still cannot see the moderator in the installed modules area of my Joomla.
I use Joomla 1.5.10.

I can see at it been installed as I can see it via the install / Uninstall modules section.


Can I get some help to solve that problem ?

Thanks

Nicolas Neimer

Please Log in to join the conversation.

13 years 1 month ago #98929 by Rapunzl
Replied by Rapunzl on topic Re:Moderator module install problem
If you're posting in the correct area of the forum, then it's likely an update to CB 1.2 Stable will solve your problem. RC4 still had several bugs that are now fixed.

If that doesn't fix your problem, please post in the 1.2 Stable area and Include the necessary information to diagnose your problem (see my signature).

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.160 seconds

Facebook Twitter LinkedIn