Community-List problem

12 years 9 months ago #20663 by hasemann
I'm using the CB 1.0.1 and Joomla 1.0.11 Stable.

When I try to click through my contacts, I can't change to the next pages.
The hyperlinks are all ok. After clicking on the "next page" I see the right url in my browser, but nothing happens :(
12 years 9 months ago #20666 by beat
hasemann wrote:

I'm using the CB 1.0.1 and Joomla 1.0.11 Stable.

When I try to click through my contacts, I can't change to the next pages.
The hyperlinks are all ok. After clicking on the "next page" I see the right url in my browser, but nothing happens :(


CB 1.0.1 has a small forgetting (in users-lists for RG_EMULATION OFF), like many other components...

This thread:
forum.joomla.org/index.php/topic,86525.0.html
will help you to fix with most of them, until new releases are released.

Take a precise look at first post of the thread, which is maintained up to date. There is a link there for the fix for CB 1.0.1 for exactly this problem.

Fix is already included in next release of release, and this site runs with RG_EMULATION OFF with all the components fixed like in that thread.

Sorry about this inconvenience.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.419 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn