request connection ... false :s

13 years 2 months ago #13997 by chac416
aghhh, now i know haha. i need to re-read my whole template and see where it might be...
im running an edited version of js_lunar_eclipse...i tried taking off the javascript nothing happened... will update u when i fix it :laugh:
13 years 2 months ago #15878 by chac416
okay ,
so i had time today. i worked on my design. fixed it. took off all javascripts (except googleAds), then tried running the connection plugin...
in firefox > everything works fine
in IE7, i still get the white box with false in it... (same issue since i started this thread..

aghhhhh,,, any ideaaaasss
13 years 2 months ago #15882 by beat
- Is this with CB 1.0 RC2 or 1.0 stable ?
- No JS errors ?

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
13 years 2 months ago #15899 by chac416
CB 1.0

It works super fine on firefox... another reason to hate Microsoft :)
13 years 1 month ago #16001 by mischa
Hi there,

chac416 wrote:

It works super fine on firefox...


I have the same problem here with v1.0 Stable. It works good in FF, but in IE it gives the blank popup with only false as text. No errormessages at all.

Like:




Hope this gets solved soon...:cheer: Untill that time I will change the way of making new connections to 'none' with this setting (Notification & Notification Method) in the connections-tab in the CB-Configuration Manager... Then you don't have to fill in more info in a popup (thus it doesn't show up). The connection though, will not be confirmed by a email or PM :-(


Greetz,

Mischa

Post edited by: mischa, at: 2006/06/26 03:31

Projectmember of the BirthDays Module Project
Attachments:
13 years 1 month ago #16002 by mischa
Btw, I also have this kind of problem with the popup of CB when I am at the "Manage Connections" page. The popup is covered behind the type and comment sections of the page. This problem also occurs only in IE... FF is running fine...

Screenshot of this problem:





Greetz,


Mischa

Post edited by: mischa, at: 2006/06/26 03:11

Projectmember of the BirthDays Module Project
Attachments:
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.399 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn