1.8 forums don't auto create forums

10 years 3 months ago #134852 by Yorlin
1.8 forums don't auto create forums was created by Yorlin
I installed the 1.8 version of GJ and the forums won't auto create in kuena.

I made one clean install of 1.8 one of 1.8rc and one of 1.8b5

Both beta5 and RC creates the forums and there is no problems.

1.8 have problems with creating the forums, if you force forum creations on the backend the forums spawns but the permissions are wrong and generates
"You do not have access to this forum!" when going to the forum through the group page.

So what I wonder, where is the triggering to creation forums upon group creation and where is the permissions set

Please Log in to join the conversation.

10 years 3 months ago #134854 by Yorlin
Replied by Yorlin on topic Re:1.8 forums don't auto create forums
Done some more testing.

1.8+cbplug1.8rc - creates the forums. The first group you create with a non admin works fine. After that the group forums becomes. "You do not have access to this forum!"
Same for 1.8+cbplug1.8b5
Same for 1.8rc+cbplug1.8rc

I have cb-gjplugin turned on, forum integration turned on.


There seems to be some big flaw in 1.8cb-gj plugin since nothing works with that one.
And the b5 the only one that can use more than 1 group.

Please Log in to join the conversation.

10 years 3 months ago #134858 by Yorlin
Replied by Yorlin on topic Re:1.8 forums don't auto create forums
A question why is this removed from the 1.8 plugin? as opose to b5?

[code:1]global $_PLUGINS, $_CB_framework;
$_PLUGINS->registerFunction( 'kunenaIntegration', 'getAccess', 'getcbgroupjiveForum' );
$_PLUGINS->registerFunction( 'gj_onBeforeTransferGroup', 'setModerator', 'getcbgroupjiveForum' );
$_PLUGINS->registerFunction( 'gj_onAfterCreateGroup', 'setForum', 'getcbgroupjiveForum' );
$_PLUGINS->registerFunction( 'gj_onAfterDeleteGroup', 'deleteForum', 'getcbgroupjiveForum' );[/code:1]

and all the functions that these call?

Please Log in to join the conversation.

10 years 3 months ago #134948 by krileon
Replied by krileon on topic Re:1.8 forums don't auto create forums
This would mean a wrong package of GJ. More then likely a mistake on our part. :lol: You can find the correct stable release (upcoming 1.8.1) of the plugin on the forge found here .

Post edited by: krileon, at: 2010/06/07 16:22


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.416 seconds

Facebook Twitter LinkedIn