Fatal Error Page from Group Forum Link(s)

9 years 6 months ago #132808 by krileon
No idea, can not duplicate locally. Displaying forums inline is no longer supported and would of course require a core edit to achieve. Remove such edit and confirm if issue resolved or not.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
9 years 6 months ago #132811 by drdehart
What edit are you referring to?
9 years 6 months ago #132833 by krileon
drdehart wrote:

What edit are you referring to?

Your screenshot shows the forums directly under the Group it self or is that two images compiled to one? In order to achieve that it requires editing the forum component (Kunena or FireBoard). Such core edits are not supported anymore.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
9 years 6 months ago #132859 by drdehart
Hi Kyle,
Interesting - it is a single screenshot, but we didn't edit or hack anything - just installed it directly from the files you sent.

So I guess normally the group forums open in a "Published" state? What do we do now?
9 years 6 months ago #132917 by krileon
drdehart wrote:

Hi Kyle,
Interesting - it is a single screenshot, but we didn't edit or hack anything - just installed it directly from the files you sent.

So I guess normally the group forums open in a "Published" state? What do we do now?

Don't know, appears your installation has been modified. Please try a fresh installation. The code in place won't allow display of two forum links so am not sure how that is happening unless your database table _gj_jb has two entries for that Group is the only possible cause I can think of. If this is the case remove the duplicate faulty entry.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.431 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn