[#1291] Required fields still required when hidden

8 years 5 months ago #147144 by kbotnen
Great fix!

:)

Fixed my "hidden field is still required in IE" problem with: IE 8.0, CB 1.2.2, Joomla 1.5.22 and CB Sub 1.03

-Kristian
8 years 5 months ago #147197 by krileon
This is resolved in CBSubs 1.1, please upgrade.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
8 years 4 months ago #150300 by bajan4evr
Hi,

I installed today [latest version 1.1.2] and i'm getting the same message. Help please.

Post edited by: bajan4evr, at: 2011/01/07 08:29
Attachments:
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.398 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn