[SOLVED] Can't log in on front end : blank page

11 years 3 months ago #120879 by velostory
Hello,

i've got a problem with CBSubs. All was fine with install (i've added ioncube perfectly), i could configure cbsubs, gateway and plans...
But now i can't connect in the front end. I have a blank page, or sometimes an allowed memory size exhausted error.
I have 45M memory on my server.
After searching, i was thinking to increase to 64M but it doesn't seem a good thing for me and me server provider.
So i use my (local) development server with the same configuration. I install CBSubs on it and configure that. And, surprise, everything is good. I have 45M on this server too, and with the debug mode i clearly see that i never go out 30M (and the max is in the administration of CBSubs).
I compare the files on my server and local installation and everything seems to be ok.
So i have copied my local DB tables of CBsubs to the distant DB. Even the blank page.
I check my php version : it was 5.2.5 on my server and 5.2.6 on my localhost. I install 5.2.5 on my localhost and everything go on functioning !!!
I don't have any more idea !
Could someone help me ?

ps : sorry for my english it's not my native

Post edited by: velostory, at: 2010/01/08 01:09

Post edited by: velostory, at: 2010/01/08 01:09

Post edited by: krileon, at: 2010/01/08 01:51

Please Log in to join the conversation.

11 years 3 months ago #120898 by nant
look in your website error log to see what the real problem is.

also set debug mode to on in your joomla backend (might get more hints).

can also check CBSubs history icon area for error messages.

Please Log in to join the conversation.

11 years 3 months ago #120901 by velostory
Replied by velostory on topic Re:Can't log in on front end : blank page
No entry in the error log. If i refresh the blank page (after attempt log in) near 5 times, it produces an allowed memory exhausted error. I've in this case an entry in error log :
PHP Fatal error: Allowed memory size of 47185920 bytes exhausted (tried to allocate 1547823816 bytes) in /home/www/****/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbpaidsubscriptions/cbpaidsubscriptions.class.php on line 0

The debug mode doesn't get more infos. There is nothing in this blank page ! And all seems to be correct in other pages...

No error entry in CBSubs history.

I'm very disappointed...

Post edited by: velostory, at: 2010/01/06 18:50

Please Log in to join the conversation.

11 years 3 months ago #120914 by krileon
Replied by krileon on topic Re:Can't log in on front end : blank page
Issue sounds host related; something is mis-configured on your server as the duplicate site works fine on your localhost.

There is nothing different from your local and live sites, correct? They're both EXACTLY the same (extensions, modules, plugins, etc...), correct?


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

11 years 3 months ago #120944 by velostory
Replied by velostory on topic Re:Can't log in on front end : blank page
Yes they're exactly the same ! i've also duplicated the database to be sure...

Please Log in to join the conversation.

11 years 3 months ago #120979 by krileon
Replied by krileon on topic Re:Can't log in on front end : blank page
velostory wrote:

Yes they're exactly the same ! i've also duplicated the database to be sure...


Then there is a misconfiguration on your server, but don't know what it is. I've PMed you with a link where you can provide us with detailed information and we can better track your issue (please complete all information requested).


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.447 seconds

Facebook Twitter LinkedIn