[#2032] Registration Problem with IE

8 years 6 months ago #144761 by ciolloservice
Ok. I hope that you will solve the issue as soon as possible, because this is only a temporary solution.
8 years 5 months ago #147309 by ciolloservice
Hi, I want to know if the issue has been solved with CB SUBS 1.1.
Thank You
8 years 5 months ago #147342 by krileon
mercurioweb wrote:

Hi, I want to know if the issue has been solved with CB SUBS 1.1.
Thank You

Yes this has been resolved with release of CBSubs 1.1, please upgrade.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
8 years 5 months ago #147346 by ciolloservice
thank you:)
8 years 4 months ago #150803 by jakobe75
Has this issue been solved yet?

I think I am having the same exact thing happen.
fields that are hidden on different registration plans/forms but are required are not showing on IE but upon click submit registration they get a popup that says the hidden fields need to be filled in...which of course is impossible as they are hidden.


I just got bombarded by registrations in IE all of them failing...FF is fine.
these required fields are really really reqauired to be filled out of the cblist wont pick them up properly.

Tested in:
ff 3.6.13
IE 8.0.6001.18702 (issue occurs)
IE 8.0.6001.18999 (issue occurs)

Shall I start a new topic/thread for my issue?
Joomla 1.5.22
CB - 1.3.1
CB subs - 1.0.3



nice work on the new site btw.
8 years 4 months ago #150809 by ciolloservice
Hi, you have to update CB subs to the last version;)
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.396 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn