captcha audio in firefox on mac

9 years 1 month ago #141661 by KarlieCole
I am having the same problem. Only on firefox it seems though using firefox on PC. Have checked it on IE, Safari & Chrome and they all work fine. Did you find a solution?

Thanks!
9 years 1 month ago #141698 by krileon
KarlieCole wrote:

I am having the same problem. Only on firefox it seems though using firefox on PC. Have checked it on IE, Safari & Chrome and they all work fine. Did you find a solution?

Thanks!

Believe it's an issue with Quicktime plugin for Firefox, could you please try updating Quicktime or Firefox? The audio file is pieced together fine, but playback is not functioning right.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
9 years 1 month ago #141709 by angelamac
i've tried updating both but with no success. each time a new version of firefox comes out, i try it again, hoping it will be fixed. i'm on 3.6.9 now and still get the same result. quicktime is up to date too: Version 7.6.6
9 years 1 month ago #141728 by krileon
angelamac wrote:

i've tried updating both but with no success. each time a new version of firefox comes out, i try it again, hoping it will be fixed. i'm on 3.6.9 now and still get the same result. quicktime is up to date too: Version 7.6.6

Please let us know how 3.6.9 handles it. Not sure of the direct cause, but could also be in relation to the server and how it handles mime types; couldn't duplicate locally or live.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.393 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn